Mexikansk risret af blomkålsris med kylling, avocado og salsa

Madplan uge 12

Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af cordon bleu med både hjemmelavet, ovnbagte pommes og remoulade. Derudover består planen af en mexikansk risret, laksesalat, blomkålstoast og mange andre skønne retter. Jeg håber her I kan finde en smule inspiration til jeres egen aftensmad.

Madplan uge 12

Mandag: One pot pasta

Tirsdag: Mexikansk risret

Onsdag: Laks med agurkedressing

Torsdag: Laksesalat

Fredag: Blomkålstoast

Lørdag: noget med blomkålsris

Søndag: Cordon bleu med pommes

Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I mandag lave one pot pasta med kylling og grøntsager. Den anden del af fileterne kan I bruge om tirsdagen, til at lave en lækker krydrede mexikansk risret.

Onsdag står den på stegte laksefileter, hvortil I kan servere agurkedressing, asparges og kartofler. Sørger I for at stege et par ekstra stykker laks, kan I lave laksesalat af resten og servere det om torsdagen enten ovenpå lidt forskellige grøntsager som kål, tomater, agurk, edemamebønner, forårsløg, radiser mm. eller I kan spise det ovenpå rugbrød eller ciabattabrød.

Fredag kan I lave blomkålstoast. Har I rester af blomkål tilover, kan I servere dem som blomkålsris om lørdagen sammen med denne paprikagryde. Søndag står den på hjemmelavet cordon bleu med sprøde ovnbagte pommes og remoulade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexikansk risret af blomkålsris med kylling, avocado og salsa