Roastbeef i sous vide

Madplan uge 14

Næste uges madplan ligger nu klar til jer her i indslaget. Det er igen blevet lørdag, vi følger traditionens tro, og I skal som sædvanlig have madplanen for den kommende uge – nemlig uge 14. Denne gang består madplanen blandt andet af kylling i karry samt roastbeef i sous vide, men den kan selvfølgelig sagtens tilberedes i ovnen eller på en pande. Derudover står der både laks og skaft koteletter på menuen. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 14

Mandag: Skaft kotelet med rodfrugt fritter

Tirsdag: Couscoussalat med stegt laks

Onsdag: Tærte med laks, spinat og feta

Torsdag: Kylling i karry

Fredag: Pastasalat med kylling og tzatziki

Lørdag: Roastbeef med bearnaise og knuste kartofler

Søndag: Sandwich med roastbeef, estragonmayonnaise og syltete lød

Mandag står den på stegte skaft koteletter, hvortil I kan servere rodfrugt fritter og stegt spidskål med parmesan. Til retten kan I lave en dip som tzatziki, fetadip eller haydari.

Tirsdag kan I købe en stor portion laks, som I kan stege med lidt salt og peber. Hertil kan I lave en nem couscoussalat med spinat, feta og granatæble samt denne agurkedressing. Resterne af laksen kan I bruge om onsdagen og lave en tærte, hvor I udover laksen kan tilføje lidt spinat og feta. I kan tage udgangspunkt i denne tærte, men bare ændre fyldet.

Torsdag står menuen på kylling i karry. Sørger I for at købe ekstra kyllingefileter om torsdagen, kan I bruge resten om fredagen til at lave pastasalat med tzatziki.

Lørdag kan I lave roastbeef, gerne i en sous vide, da det giver den perfekte steg. Til stegen kan I servere knuste kartofler, bearnaisecreme og en sprød og cremet kålsalat. Søndag kan I bage et par ciabattabrød og fylde dem med resterne af roastbeefen samt estragonmayonnaise, syltet rødløg eller bløde løg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roastbeef i sous vide