Spinatwraps med kylling og grøntsager
Én ting jeg efterhånden har afprøvet et par gange er disse lækre spinatwraps med krydrede kylling, lidt blandet friske grøntsager samt stegte peberfrugter og løg – og den holder hver gang.
FYLDTE SPINATPANDEKAGER
En af de aller første opskrifter, som kom på bloggen, var disse spinatwraps med kylling og grøntsager. Men nu har jeg fået opdateret både opskriften og billederne. Udover kylling og grøntsager, så har jeg fyldt disse wraps med en hurtig dressing. Man kan selvfølgelig fylde sine wraps, med lige hvad man ønsker, men denne kombination fungerer ret godt.
OPSKRIFT 4 stk.
Spinatwraps
100g frisk spinat
3 æg
1dl mælk
40g havregryn
Lidt salt
Dressing
150 græsk yoghurt
1 tsk. citronsaft
1 håndfuld frisk persille
Salt og peber
Kyllingefyld
400g kyllingefileter
1 spsk. paprika
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. løgpulver
Stegte grøntsager
1 peberfrugt
2 løg
Øvrigt
50g syltet rødløg
2 peberfrugter
10 cherrytomater
Spidskål eller salatblade
Fremgangsmåde
- Start med at blande kyllingefileterne med krydderierne og stil dem på køl en halv times tid – hvis I har tid og mulighed for det.
- Lav nu dressingen ved at blande græsk yoghurt sammen med salt, peber, citronsaft og snittet frisk persille. Stil dressingen på køl til resten af maden er klar til servering.
- Kom spinat, æg, mælk, havregryn og salt i en blender og blendes til en lind og homogen masse. Lad dejen stå i 10 minutter.
- Steg pandekagerne et par minuttre på hver side. Mens pandekagerne steger, kan I forberede fyldet.
- Steg kyllingefileterne i ca. 12 minutter.
- Skær løg og peberfrugter i strimler og steg dem i 5-6 minutter på en varm pande. Drys med salt og peber og evt. lidt chili.
- Orden de friske grøntsager ved at fintsnitte spidskål eller salat, skær peberfrugt i tern og halver cherrytomaterne.
- Saml jeres pandekage ved at komme lidt friske grøntager, stegt kylling, de stegte grøntsager og dressing, og eventuelt lidt syltet rødløg. Velbekomme.
Kan man bruge noget andet end husk? Mel?