Hakkebøffer med parmesankartofler og bearnaisecreme

Poppede ris med hasselnødder og chokolade

Her får I opskriften på en utrolig nem og lækker lille snack. Jeg laver ofte denne snack, hvis jeg er i gang med at smelte chokolade til et eller andet, og jeg ender med at have lidt chokolade tilbage. I stedet for at smide det ud, vender jegss om her lidt poppede ris eller cornflakes i chokoladen

SKØN CHOKOLADESNACK

Denne gang har jeg opgraderet denne lille snack en smule, da den normalt ‘bare’ består af chokolade og poppede ris. I disse har jeg tilføjet lidt smørepålæg fra EASIS sammen med chokoladen (I kan sagtens bruge nutella eller lignende i stedet for den fra EASIS). Derudover har jeg tilføjet lidt ristet hakket hasselnødder sammen med de poppede ris.

I princippet kan I vende den smeltet chokolade med præcis det I foretrækker, så udover de poppede ris kan I eksempelvis tilføje frysetørret hindbær, stykker af tørret frugt og bær eller andre slags nødder – det er kun fantasien som sætter grænser.

Lignende opskrifter: Poppede ris med chokolade, rocky road med skumfiduser og barer, hvid rocky road med tranebør og pistacienødder, cornflakestoppe, nougatbidder med marcipan og cornflakes, chokoladetoppe med hasselnødder, nutella og poppede quinoa og poppede ris med karamel og chokolade.

OPSKRIFT

Ingredienser

150g smørepålæg

100g mørk- eller mælkechokolade

50-60g poppede ris

1 spsk hasselnøddesmør

40g ristet hakket hasselnødder

 

Fremgangsmåde

  1. Hak chokladen og smelt den enten over vandbad eller i mikroovnen sammen med smørepålæg. Tilføj hasselnøddesmørret.
  2. Når chokoladen er helt smeltet, vendes de puffede ris og de hakket hasselnødder i chokolademassen. Sørg for at der er godt med chokolade over alle risene.
  3. Kom massen i en form med bagepapir, top med frysetørret hindbær og hakket hasselnødder og stil den på køl til chokoladen er stivnet. Skær i mindre stykker og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hakkebøffer med parmesankartofler og bearnaisecreme