Madplan uge 19

Riskiksbidder med chokolade og nøddesmør

Der har de sidste par uger floreret disse lækre riskiksbidder på instagram, og nu skulle jeg altså prøve at lave dem. Jeg har set dem blive lavet på mange forskellige måder, men her får I opskriften på en helt plain version med de smagsgivere, som jeg elsker.

CHOKOLADE OG RISKIKS

Her får I opskriften på en super køn og crispy snack, som smager helt fantastisk og samtidig består af meget få ingredienser. Derudover kan man røre den sammen på et par minutter – what’s not to like. De er lavet på knuste riskiks, nøddesmør, som kan skiftes ud med peanutbutter, og en generøs portion chokolade. Dette er virkelig alle mine yndlings ting blandet sammen i en stor pærevælling – amen det smager så godt.

OPSKRIFT

Ingredienser

5 stk. riskiks

150g chokolade (jeg blandende mørk og lys)

20g fibersirup eller anden sirup

2 spsk. hasselnøddesmør og/eller peanutbutter (en kombination er også lækker)

Lidt salt

 

Fremgangsmåde

  1. Kom chokolade i en skål sammen med salt og nøddesmør og smelt det i mikroovnen.
  2. Rør sirup ud i chokolademassen.
  3. Knus riskiks og vend dem i chokoladen – smag evt. til med salt. Kom massen i en form og stil på køl til chokoladen er stivnet.
  4. Skær i mundrette stykker og spis!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 19