Madplan uge 21

Sprøde paprika kartofler

Lækre sprøde kartofler vendt i olie, paprika samt lidt salt og peber. Kartofler er uden sammenligning en af mine yndlingsgrøntsager, det smager bare fantastisk og kan tilberedes på et utal af måder. Jeg foretrækker dem dog i ovnen eller på en pande, så de bliver godt sprøde.

SKIVEKARTOFLER

Disse sprøde kartoffelskiver tager ganske kort tid at bikse sammen, de smager fantastisk og kan serveres til et utal af kødudskæringer, men kan også serveres som en lille snack med dip. Jeg har skåret kartoflerne med en kniv, men I kan sagtens bruge et mandolinjern eller lignende. Jeg har smagt kartoffelskiverne til med paprika, men I kan sagtens bruge en anden slags krydderi end paprika, hvis I ikke bryder jer om det.

OPSKRIFT

Ingredienser

6 stk. kartofler

1 spsk olie

2 tsk. paprika

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skær kartoflerne i 2-3mm skiver enten med en kniv eller med et mandolinjern. Har I tid, så kom kartoffelskiverne i koldt vand i 15 minutter og tør dem.
  2. Kom skiverne på en bageplade med bagepapir og hæld olie ud over. Sørg for at vende alle kartoflerne i olien.
  3. Strø derefter paprika, salt og peber over kartoffelskiverne og vend det hele rigtig godt sammen.
  4. Fordel skiverne rundt på bagepladen og bag dem ved 210 grader i ca. 30 minutter. Sørg for at vende kartoflerne ofte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 21