Sommersalat med gulerødder, feta og granatæble

Madplan uge 29

Weekenden nærmer sig og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg tænker mange af jer muligvis er, eller holder ferie, og måske I ikke lige gider en madplan – man har det jo med at tage dagene an dag af gangen i ferierne. Nå man I skal alligevel ikke snydes, hvis I nu gerne vil have lidt inspiration, hvilket jeg håber I kan finde. Madplanen for uge 29 består blandt andet af mørbradgryde med mos, grillmad, roastbeef med forskelligt tilbehør, kødboller i tomatsauce og mange andre skønne retter.

Madplan uge 29

Mandag: Kødboller i tomatsauce med spaghetti

Tirsdag: Rugbrødsmad med frikadeller og remoulade

Onsdag: Roastbeef med pommes, tomatsalat og bearnaisecreme

Torsdag: Rester af roastbeef med kold kartoffelsalat

Fredag: Mexikanske wraps med spicy kylling og avocado

Lørdag: Mørbradgryde med mos

Søndag: Spareribs med sommersalat

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød (enten kylling eller kalv- og flæsk), hvor I af den ene halvdel kan lave kødboller i tomatsauce med spaghetti, og den anden del kan I bruge om tirsdagen til at lave almindelige frikadeller, som I kan spise ovenpå et stykke rugbrød med remoulade og enten ristet løg eller syltet rødløg.

Onsdag kan I købe en stor roastbeef, som I eventuelt kan komme i en sous vide, det fungerer helt upåklageligt. Dertil kan I servere sprøde paprika kartofler eller pommes anna samt tomatsalat og bearnaisecreme. Resterne af roastbeefen kan I servere med kold kartoffelsalat om torsdagen. Fredag står den på mexikanske wraps med spicy kylling og guacamole.

Lørdag står den på mørbradgryde med rodfrugt/kartoffelmos. Søndag kan I grille nogle spareribs, hvortil I kan servere sommersalat med gulerødder, granatæble og feta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersalat med gulerødder, feta og granatæble