Nemmeste vandmelonsalat med blåbær og feta

Madplan uge 30

Det er igen blevet weekend, eller så småt, og hvilken en af slagsen. Vejret har jo været fantastisk hele ugen og det lader til at fortsætte noget tid endnu. Mange har ikke den voldsomme appetit, når vejret er som det er, dette gælder dog ikke lige mig, men har hørt mange har det på den måde 🙂 Derfor har jeg lavet en madplan med forholdsvis lette og friske retter. Næste uges madplan består blandt andet af pommes frittes med spicy oksekød og grøntsager ovenpå, panang med ris, burger med pulled chicken og mange andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 30

Mandag: Rispapir med kylling og chilimayo

Tirsdag: Panang med ris

Onsdag: Grillet koteletter med vandmelonsalat

Torsdag: Meatza med pommes

Fredag: Pommes fritter med spicy hakket oksekød

Lørdag: Kyllinge lollipops med ovnbagte kartofler og dip

Søndag: Pulled chicken burger

Mandag kan I købe en god portion kyllingefileter, den ene halvdel kan I stege og komme i rispapirruller med lidt blandet grøntsager. Rullerne kan I dyppe i en peanutbutterdip eller chilimayo. Den anden del af kyllingerne kan I bruge til at lave panang af om tirsdagen. Dertil kan I servere almindelig ris eller blomkålsris.

Onsdag står den på grillet koteletter med vandmelonsalat og tzatziki. Køber I en stor portion hakket oksekød, kan I af den ene del lave meatza om torsdagen, hvortil I kan servere pommes og resterne af chilimayoen. Den sidste del af det hakket oksekød kan I bruge om fredagen til at lave Pommes fritter med spicy hakket oksekød og grøntsager.

Lørdag står den på kyllinge lollipop, hvortil I kan servere ovnbagte kartofler med parmesandip og en sprød sommersalat. Søndag kan I lave pulled pork og coleslaw, som I kan komme i en god burgerbolle med lidt syltet rødløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemmeste vandmelonsalat med blåbær og feta