Bananchokoladekage med chokolade ganache

Madplan uge 34

Som sædvanlig har jeg udarbejdet en madplan for det næste uge, og den tager udgangspunkt i en masse skønne og nemme retter, som gerne skulle være for hele familien. Jeg prøver så vidt muligt at sammensætte retter, hvor både kødudskæringer og forskellige grøntsager går igen, så man på den måde undgår en masse madspild. Næstet uges madplan består blandt andet af chicken piccatta, kartoffelpizza, fyldt mørbrad med broccolisalat og tomatsalat med burrata.

Madplan uge 34

Mandag: Fyldt mørbrad med broccolisalat og tomatsalat med burrata

Tirsdag: Mørbradgryde med ris

Onsdag: Bowl med paneret kylling

Torsdag: Chicken Piccata

Fredag: Kartoffelpizza

Lørdag: Steg i sous vide med tilbehør

Søndag: Pitabrød med rester

Mandag kan I købe dobbelt op på mørbrad, så I af den ene kan lave fyldt mørbrad, hvortil I kan servere broccolisalat og en tomatsalat med burrata i stedet for mozzarella. Af den anden mørbrad kan I om tirsdagen lave mørbradgryde med ris.

Onsdag står den på en lækker quinoa bowl med paneret kylling og aubergine dip. Sørger I for at købe ekstra kylling om onsdagen, kan I af den anden del om torsdagen lave chicken piccata. Fredag tænker jeg, at I kan lave kartoffelpizza med mascarpone, tynde skiver kartofler, pesto og måske lidt god bacon. I kan enten bruge min blomkålsbund, sød kartoffelbund, blomkåls/sød kartoffelbund, skyrbund, hytteostbund eller I kan lave en koldhævede sprød dej.

Lørdag kan I lave tykstegsfilet, og hvis I har en sous vide, synes jeg, I skal komme jeres steg i denog tage udgangspunkt i denne opskrift. Dertil kan I servere bearnaisecreme (brug gerne denne estragonmayonnaise), knuste kartofler med pesto og vandmelonsalat. Søndag står den på pitabrød med rester af stegen og dressingen fra om lørdagen plus lidt friske grøntsager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananchokoladekage med chokolade ganache