Pastasalat med kylling og serranoskinke

Madplan uge 35

Weekenden går snart i gang og det er tid til næste uges madplan. I uge 35 byder madplanen på en masse skønne hverdagsretter, som gerne skulle være for hele familien. Den består blandt andet af ølbraiserede kyllingelår med en skøn og cremet grøntsagsmos, pasta med chilirejer, fiskefrikadeller med både hjemmelavet rugbrød og remoulade og en masse andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 35

Mandag: Stegt blomkålsris med karrypasta og kylling

Tirsdag: Cremet pastasalat med kylling

Onsdag: Marineret laks med stegte nudler

Torsdag: One pot risret med laks

Fredag: Fiskefrikadeller på rugbrød

Lørdag: Pasta med tigerrejer i chilisauce

Søndag: Ølbraiserede kyllingelår med mos

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave stegte blomkålsris med en masse grøntsager og karrypasta. Den anden del kan I bruge om tirsdagen og lave denne kolde og cremet pastasalat med kyllingeresterne fra om mandagen.

Onsdag står den på asiatisk marineret laks med stegte nudler. Onsdag kan I igen servere laks, men denne gang som en one pot risret (I kan bare bytte den hvide fisk ud med laks og droppe karryen). Fredag står den på fiskefrikadeller eller almindelige frikadellerrugbrød med remoulade og syltet rødløg.

Lørdag kan I lave cremet chili tigerrejer, hvortil I kan servere frisk pasta og naanbrød. Søndag står den på ølbraiserede kyllingelår med mos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastasalat med kylling og serranoskinke