Bananbrød med peanutbutter og chokolade
Der er vist ingen tvivl om at jeg er ret vild med bananer i bagværk, det fungerer upåklageligt. De lækre bløde, og ikke mindst søde bananer, giver både god- smag og konsistens til dens bagværk.
PEANUTBUTTER, BANAN OG CHOKOLADE
Kombinationen af banan, peanutbutter og chokolade er en helt fantastisk trio, hvis I spørger mig. Jeg ved godt at peanutbutter er noget som skiller vandene, men er man til peanutbutter, ville dette brød helt sikkert falde i jeres smag. Peanutbutter kan selvfølgelig undlades eller udskiftes med en anden slags nøddesmør.
Derudover kom jeg en god håndfuld chokoladedråber fra EASIS i mit brød, men I kan bruge præcis den chokolade I foretrækker. Brødet kan spises som det er eller det kan skæres i skiver og smøres med smør, nutella, peanutbutter eller lignende.
OPSKRIFT
Ingredienser
2 bananer
1 æg
1 spsk peanutbutter
100g havregryn
1 tsk.vanilje
1 tsk. bagepulver
Chokolade efter behag
Evt. et par dråber flydende sødemiddel
Fremgangsmåde
- Start med at mase bananerne og rør dem sammen med ægget. Tilføj derefter peanutbutter og sørg for at røre det rigtig godt sammen. Er der for store klumper peanutbutter, kan I piske dejen sammen.
- Derefter kommer I havregryn, bagepulver og vaniljepulver i dejen. Vend chokoladen deri og kom dejen i en brødform på 22x12cm.
- Bag kagen ved 220 grader i 22-24 minutter. Tjek med en kniv om brødet er færdigbagt.
- Lad brødet køle af og nyd.
Ingen kommentarer endnu