Tomatsalat med feta og saltet mandler

TOMATSALAT! Ja I skal måske skynde jer lidt, hvis I skal nå at lave denne salat i år, men jeg lavede den for et par uger siden til min fødselsdag, så tænker det godt kan lade sig gøre at anskaffe tomater som stadig smager af lidt, men det er nok ved at være sidste udkald:) Om ikke andet kan I jo gemme opskriften til næste år. Denne tomatsalat er lidt anderledes end den traditionelle, som ofte består af mozzarella, basilikum og løg, men denne tomatsalat er fyldt med feta, saltet mandler og purløg, og så er salaten selvfølgelig smagt til med lidt god olie samt salt og peber og det hjælper altså lidt, hvis tomaterne ikke selv har så pokkers meget smag i sig. Man kan enten købe saltet mandler eller man kan selv lave dem. Her på bloggen har jeg allerede en opskrift på saltet mandler liggende, og den opskrift kan I finde her. OPSKRIFT 8-10 pers. Ingredienser 800g blandet tomater 100g feta 2 spsk. god rapsolie 2 spsk. finthakket purløg 40g saltet mandler Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Vask alle tomaterne og skær dem ud. Jeg kan godt lide det ser lidt rustikt ud, så jeg skar tomaterne ud må forskellige måder, så ser det lidt bedre og lækre ud, synes jeg.
  2. Kom dem på en tallerken, riv fetaen i mindre stykker og bland dem sammen med tomaterne. Hæld olie, salt og peber over tomaterne og bland det hele godt sammen.
  3. Hak de saltet mandler groft og hak purløg fint og bland det sammen med tomaterne.