Kyllingelår i en honning/sennep marinade med flødestegt kål

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

En dejlig nem hverdagsret er netop landet her på bloggen! Den består af kyllingelår som er marineret i honning og sennep, og som jeg serverede flødestegt kål til. Fløden jeg har brugt er dog en madfløde på 4%, men I kan bruge lige den slags I foretrækker. Retten smager fantastisk og tager ikke lang tid at lave. I kan marinere kyllingelårene flere timer i forvejen og kålen kan I have skåret ud og klargjort i god tid. Så 3 kvarter inden spisetid smider i kyllingelårene i ovnene og små 20 minutter inden servering bikser i kålen sammen på en pande også er der aftensmad. OPSKRIFT Ingredienser Kyllingelår + Marinade 8 kyllingelår 1 spsk. rapsolie 2 spsk. honning 2 spsk. sennep 1 tsk. hvidvinseddike 1 håndfuld sesamfrø Salt og peber     Kålsalat 400g spidskål 1 løg 2 porrer 200 ml madfløde 4% Lidt citronsaft eller hvidvinseddike Evt. lidt frisk persille   Fremgangsmåde
  1. Start med at lave marinaden ved at røre honning, sennep, olie, hvidvinseddike samt salt og peber godt sammen. Kom kyllingelårene i marinaden og stil dem på køl en times tid, men gerne længere.
  2. Kom kyllingelårene i et fad, strø med sesamfrø og kom fadet i en 200 grader forvarm ovn i 45 minutter.
  3. 15-20 minutter inden kyllingelårene er færdige snitter i løg, spidskål og porrer i strimler.
  4. Kom løg og porrer på en varm pande med lidt olie og lade det stege nogle minutter. Kom kålen på panden og lad det stege med 6-8 minutter.
  5. Til sidst hælder I fløden på panden, lader det simre nogle minutter og smager tilsidst til med salt, peber og lidt citronsaft eller hvidvinseddike og vender eventuelt lidt frisk persille i kålen. Velbekomme.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling