Fuldkornsnudelret med kylling og peanuts

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

En dejlig nem nudelret med en god portion kylling samt en masse grøntsager. Dette er en virkelig lækker ret, som jeg er sikker på hele familien kan lide. Derudover tager den ikke meget mere end 20-25 minutter at lave og det er altså ganske rart på en travl hverdag, hvor man ikke gider bruge lang tid på at få aftensmaden klar. Retten består i alt sin enkelthed af fuldkornsnudler (I kan sagtens bruge almindelig nudler), squashnudler, kylling samt forskellige grøntsager som broccoli, peberfrugt og gulerødder. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 3 kyllingefileter 50g fuldkornsnudler (ukogt) 1 squash 200g broccoli 1 peberfrugt 2 rødløg 3 gulerødder 2 fed hvidløg 15g peanuts   Marinade 1 spsk. peanutbutter 1 spsk. honning 1 spsk. olie (evt. med trøffel) 2 spsk. østerssauce   Fremgangsmåde
  1. Start med at skære kyllingefileterne i tynde skiver. Kom honning, olie, peanutbutter og østerssauce i en skål og bland det godt sammen.
  2. Kom kyllingestykkerne i skålen og lad det stå 1 time i køleskabet - længere tid gør absolut ikke noget.
  3. Skær løg og peberfrugt i strimler. Skær gulerødder i tynde skiver, broccoli i små buketter og hak hvidløg fint.
  4. Kog nudlerne efter anvisning og stil dem til siden. Kør squashen gennem en spirelli og lav squashnudler.
  5. Varm en stor pande eller wok op og kom lidt olie på. Kom den marineret kylling på panden og lade det stege 3-4 minutter. Kom det efterfølgende i en skål og stil til siden.
  6. Kom peberfrugt, løg og gulerødder på panden og lad det stege 2-3 minutter. Tilføj hvidløg og broccoli og lad det stege med nogle minutter.
  7. Kom kyllingen tilbage på panden sammen med de kogte nudler og squashnudler og bland det hele godt sammen. Tilføj eventuelt lidt ekstra østerssauce og smag retten til. Top med lidt saltet peanuts.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling