Madplan uge 9

Så er endnu en uge fløjet forbi, eller næsten da, og det er derfor tid til næste uges madplan, som kommer til at bestå af blandt andet pizza, pitabrød og helstegt kyllingesteg. Jeg har i øjeblikket lidt svært ved at følge mine madplaner, og synes måske de indimellem består af mange forskellige ting. Derfor har jeg prøvet at lave nogle mere simple madplaner, hvor flere råvarer går igen. Det tror jeg vil være mere overskueligt for de fleste af os. I weekenden er jeg nok ikke hjemme, da jeg lørdag skal på en slags madmasse (Irma Mad & Glæde), og derefter skal hjælpe med forberedelserne til mit gudbarn fødselsdag om søndagen. Søndag står den på fødselsdag det meste af dagen, så jeg ved ikke, hvornår jeg er hjemme og om jeg overhovedet er sulten. Madplan uge 9 Mandag: Falafler i pitabrød Tirsdag: Spaghetti med kødsauce Onsdag: Pizza med rester af kødsaucen fra tirsdag Torsdag: Gammeldags kyllingesteg eller kyllingesteg med skilt sauce Fredag: Rugbrød med hønsesalat Lørdag: Ikke hjemme Søndag: Ikke hjemme Jeg har fået lidt blandet lækkerier fra Finax (Valsemøllen), de har lavet nogle kødfri produkter, som minder lidt om falafler, så dem vil jeg prøve på mandag. Men jeg har her på bloggen 2 opskrifter på falafler, den ene er med med ærter og den kan I finde opskriften på lige her samt opskriften på helt almindelige falafler her. Hjemmelavet pitabrød til at komme falaflerne I, kan I nuppe lige her. Derudover smager det skønt med hummus i pitabrødene og den opskrift er her. Opskriften på kødsauce kan I finde her. I kan lave en dobbelt portion, så har I til topping på pizzaen dagen efter. Jeg har forskellige opskrifter på pizzabunde liggende på bloggen, og I kan eksempelvis vælge en af dem som bund til jeres pizza. Der er en opskrift på pizzabund med blomkål, hytteost, sød kartoffel samt en koldhævede fuldkornsbund. Gider I ikke pizza kan I bruge kødsaucen til pizzatærte eller lasagne. Torsdag står den på kylling, det bliver enten gammeldags kyllingesteg med kogte grøntsager og en nem og lækker sauce eller kyllingesteg med skilt sauce, rabarberkompot, salat og ovnbagte kartofler. På fredag skal det bare være noget nemt så jeg tænker rugbrød! Til rugbrødet kan man lave en hønsesalat af kyllingeresterne fra om fredagen. Jeg har en opskrift på hønsesalat her. I kan selvfølgelig også vælge at bage en stor portion pitabrød om mandagen, som I kan fryse ned og bruge om fredagen til hønsesalaten. Hvis I ikke er til rugbrød, men stadig har lidt kyllingerester, kan I eksempelvis bruge det som kebab (kig her) eller I kan komme det i en tærte - her har jeg en opskrift på en lækker blomkålstærtebund.