Tunsalat med rødløg og purløg

Jeg elsker en god og nem tunsalat fyldt med lidt friske grøntsager ovenpå et godt stykke rugbrød, i et pitabrød eller ovenpå en god portion salat. Det smager virkelig godt og det tager samtidig ikke mange minutter at lave.

SALAT MED TUN

Jeg spiser ret ofte tun og det skal helst være den hjemmelavet tunsalat. Jeg spiser det både til frokost, men også når aftensmaden indimellem bare skal gå hurtigt, så passer det perfekt med lidt tunsalat på et par stykker rugbrød samt lidt gnave grønt. Jeg har i forvejen forskellige opskrifter på salater liggende på bloggen eksempelvis skinkesalat, hønsesalat, makrelsalat, tunsalat med rejer og en laksesalat. OPSKRIFT 3 port. Ingredienser 2 dåse tun i vand 5-6 spsk. creme fraiche 1 lille rødløg 2 tsk kapers 1 lille håndfuld frisk purløg Citronsaft, salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Start med at fintsnitte kapers, rødløg og purløg.
  2. Kom tunen i en skål sammen med creme fraiche, citron, salt, peber og de fintsnittet grøntsager.
  3. Rør det hele godt sammen og server ovenpå et stykke rugbrød.