Madplan uge 19

Først vil jeg lige undskylde for at madplanen er kommet så sent ud. Jeg troede, at jeg allerede havde lavet den, men det havde jeg så ikke. Derfor får i først madplanen nu, men jeg håber ikke det er forsent. Næste uge bliver en blanding af wok, lidt forskellige slags tilbehør som passer godt til grillmad samt en enkelt mormorret. Madplan uge 19 Mandag: Wok med tigerrejer, broccoli og squash Tirsdag: En grillet eller ovnbagt mørbrad, broccolisalat samt ovnbagte gulerødder og pastinak med en hytteostcreme Onsdag: Kødboller i peberfrugtsauce Torsdag: Kyllingefrikadeller med bulgursalat, tzatziki og foccacia Fredag: Grillet eller stegte hakkebøffer med vandmelonsalat og rester fra torsdagens tilbehør Lørdag: Ginmarineret kyllingeoverlår Søndag: Gammeldags grydesteg Opskriften på wok med tigerrejer, broccoli og squash kan I nuppe så bloggen, hvor der også ligger andre wokretter med både kylling og oksekød. I skal bare søge på 'wok'. Tirsdag håber jeg på godt vejr og en grillet hel mørbrad med eksempelvis ovnbagte gulerødder og andre rodfrugter med timian og citron, broccolisalat samt en bearnaisecreme, kunne være ret lækkert. Onsdag tænker jeg, at I kan lave en dobbelt portion kødboller, hvor den ene halvdel kan bruges i kødboller i peberfrugtsauce, og så kan I stege den anden halvdel om torsdagen og spise bulgursalat, tzatziki og foccacia til. Jeg satser på at vejret (også) bliver godt på torsdag, så der kan grilles et par hakkebøffer (som selvfølgelig altid kan steges på en pande i stedet) sammen med en vandmelonsalat samt lidt foccacia og tzatziki fra dagen før. Lørdag kunne det være lækkert med ginmarineret kyllingeoverlår og søndag en god mormor klassiker bestående af gammeldags grydesteg.