Madplan uge 20
Så er ugen ved at lakke mod ende og min nyeste madplan skal I selvfølgelig have, som I plejer. Næste uge byder blandt andet på en lidt anderledes risotto, jeg satser på godt vejr så lidt grillmad er også kommet på madplanen med en nem og mættende spidskålssalat. Spinatpandekager, pizza og meget andet lækkert.
Nederst i indlægget har jeg linket til alle opskrifterne, samt nogen som minder om og lidt ideer til andet eller mere tilbehør
Madplan uge 20
Mandag: 'Risotto' med kylling og grøntsager
Tirsdag: Grillet kotelet med spidskålssalat og ærte/broccolipure
Onsdag: Spinatpandekager med kylling og grøntsager
Torsdag: Spaghetti med kødsauce
Fredag: Pizza med oksekød
Lørdag: Culottesteg med 'flødekartofler/pastinakker' med tomatsalat
Søndag: Rester
Råris/blomkålsrisotto med kylling og blandet grøntsager. Men I kan også prøve en af disse opskrifter: perlebyg/rårisotto eller blomkålsrisotto med kylling og svampe.
Grillet kotelet med enten spidskålssalat med krydderurtedressing, spidskålssalat med bacon eller spidskålssalat med rygeost samt en nem ærte/broccolipure.
Spinatpandekager med eksempelvis kebab, pulled chicken eller bare kyllingestykker stegt på en pande. Kom lidt blandet grøntsager i pandekagerne eksempelvis spidskål, samt rester af andre grøntsager (ellers bare lav en stor portion salat om tirsdagen og kom den i pandekagerne). Derudover er det lækkert med lidt syltet rødløg i samt en forårsløgsdressing eller grøndressing.
En god og nem hverdagsret spaghetti med kødboller eller spaghetti med kødsauce. Lav eventuelt en stor portion kødsauce om torsdagen og lav pizza med kødsauce om fredag. Eller lav en god portion kødboller, hvis I har mere lyst til den ret, og gem resterne af kødbollerne til pizzaen. Top eventuelt pizzaen med lidt peberfrugt, squash, løg eller lignende. I kan eks. lave en blomkålsbund, bund med sød kartoffel, bund med både blomkål og sød kartoffel, bund med hytteost eller en helt alminde grov dejbund.
Culottesteg med 'flødekartofler/pastinakker' samt en tomatsalat og fyldte svampe.