Madplan uge 21

Endnu en uge er gået og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg må indrømme at min egen personlige madplan ikke er specielt interessant i øjeblikket. Det er slutspurten for specialet, den skal afleveres om 2 uger, og alt min energi og fokus er rettet mod at blive færdig og få afleveret. Derfor er min aftensmad ikke specielt inspirerende, da den mest består af kylling og salat, men derfor skal I jo stadig have en lidt mere interessant madplan, så det får I her. Madplan uge 21 Mandag: Chili con carne Tirsdag: Enchiladas med rester af chili con carne Onsdag: Grillmad som en nakkekotelet, hakkebøf, spyd eller lignende med blomkålssalat og ratatouille. Torsdag: Kylling i karry Fredag: Grillet kyllingefileter med vandmelonsalat og kartoffelsalat Lørdag: Rester af vandmelonsalaten, en god bøf, pommes og bearnaisecreme Søndag: Koldskål med hjemmelavet kammerjunker eller rester Jeg har flere forskellige opskrifter på chili con carne både en helt almindelig, en lavet på nakkefilet samt en på kylling. Om tirsdagen kan I bruge resterne fra chili con carne og lave enchiladas. Til enchiladas kan I enten bruge almindelige tortilla, som man kan købe i supermarkedet eller I kan bruge spinatpandekager eller disse fladbrød. Onsdag står den på grillmad, af en eller anden slags kød, ratatouille samt eksempelvis denne blomkålssalat ala kartoffelsalat eller denne blomkålssalat. Når I allerede er i gang med blomkålen, så kan I jo rive/blende resten, også har I blomkålsris til om torsdagen, hvor den står på kylling i karry. Der ligger forskellige opskrifter på kylling i karry på bloggen, eksempelvis denne kylling i karry med kokosmælk, kylling i karry med grøntsager og kylling i kokos. I kan gemme lidt kyllingefileter fra om torsdagen, så I kan grille resten om fredagen. Eventuelt kan I fylde fileterne med mozzarella og tomat. Opskriften på vandmelonsalat er virkelig en af mine yndlingssalater, vel at mærke hvis vandmelonen smager godt, hvilket jeg synes de gør nu. Derudover kan I lave denne lækre kartoffelsalat med ærter og frisk dild til. Lørdag kan I genbruge salaten fra om fredagen, stege en god bøf, lave pommes eller knuste kartofler og en bearnaisecreme. Søndag må det gerne være nemt og lækker og jeg tænker en gang koldskål med enten sukkerfri kammerjunker eller sukker- og glutenfri kammerjunker kunne være lækkert. En klat chiamarmelade, bærkompot eller rabarberkompot ovenpå smager også rigtig godt.