Fajita Kyllingefileter i tortillas med blandet grøntsager

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

En nem og lækker mexikansk sommerret. Sommeren er godt i gang og det betyder grillmad, ikke mindst nem mad, hvor friske grøntsager ofte spiller ind. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes en salat smager bedre om sommeren og når den spises udenfor. Denne ret består af De 5 Gaardes fajita kyllingefileter, fuldkornstortillas, friske grøntsager samt lidt stegte rødløg og peberfrugter - som er smagt til den æbleeddike. I kan skære en avocado i skiver og ligeså komme den i tortillas samt lidt creme fraiche. Enten kan I stege kyllingefileterne på panden eller på en grill. Hvis I foretrækker grillen i disse måneder, så kan I sagtens grille peberfrugt og rødløgene. I kan grille dem i store stykker, for efterfølgende at skære dem i mindre skiver og smage til med salt, peber og eddike. OPSKRIFT 2 pers. Ingredienser 2 stk. Fajita kyllingebrystfileter 1 hjertesalat 2 peberfrugter 2 rødløg 1/3 agurk 10 cherrytomater 1 avocado 2 fuldkorns tortilla 10 dråber æbleeddike   Fremgangsmåde
  1. Start med at stege kyllingefileterne på en pande eller på grillen. De skal have 5-7 minutter på hver siden.
  2. Skær de 2 rødløg og 1 peberfrugt i henholdsvis både og strimler, og når kyllingefileterne er færdige, steges peberfrugt og rødløg efterfølgende på panden i ca. 10 minutter - smag til med eddike, salt og peber.
  3. Imens skærer I cherrytomater, agurk, peberfrugt og salat i passende stykker og avocado i skiver, så det er klar til at komme i tortillas.
  4. Varm tortillas meget kort i ovnen, eller på grillen, 30 sekunder og server.

Sponsoreret af De 5 Gaarde