Quesadillas med fajita kyllingebrystfileter

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Fuldkornstortillas fyldt med fajita kyllingebrystfileter fra Frijsenborg, revet ost samt lidt stegt peberfrugt og rødløg - også kaldet quesadillas. Faktisk elsker jeg mexikansk mad, men ofte er det taco eller en mexikansk salat som jeg laver, men jeg har længe haft lyst til at prøve at lave quesadillas, og da Frijsenborg samtidig kom ud med fajita kyllingefileter, så var det jo helt oplagt. For at gøre opskriften kalorielet og fiberrig har jeg brugt fuldkornstortillas, men I kan sagtens bruge almindelig tortillas. Derudover har jeg brugt en mozzarella med lidt mindre fedt i, men igen bruger I bare den ost, I foretrækker - cheddar fungerer også rigtig godt. Til retten kan I servere en frisk salat, lidt hjemmelavet salsa samt guacamole. OPSKRIFT 3 stk. Ingredienser 2 fajita kyllingefileter 3 fuldkornstortillas 150g revet mozzarella (jeg brugte den på 13%) 1 peberfrugt 2 rødløg 1 tsk. olie med citron 0,5 tsk. æbleeddike   Fremgangsmåde
  1. Start med at stege kyllingefileterne, de skal have 5-7 minutter på hver side.
  2. Mens kyllingerne steger, skærer I løg i mindre både og peberfrugt i tynde strimler.
  3. Tag kyllingen af panden og steg peberfrugt og løg på samme pande i lidt citronolie. De skal have omkring 5-6 minutter. Smag til med lidt salt, peber og æbleeddike.
  4. Kom 1 tortilla på panden ved middelvarme, tilføj lidt revet ost på den ene halvdel, tilføj kylling og lidt af de stegte grøntsager, top med revet ost, klap tortillaen sammen og steg den 2-3 minutter på hver side.
  5. Gør det samme med de 2 andre tortillas og spis.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling