Stegte blomkålsris med kylling og karrypasta

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

Sommerferien er ved at lakke mod ende og hverdagen melder snart sin ankomst for de fleste. Derfor er det rart at aftensmaden kan laves på under en halv time, smage godt, være sund og spækket med grøntsager. Denne ret består af stegte blomkålsris med lidt blandet grøntsager samt lidt lækker kyllingeinderfilet fra De 5 Gaarde. Jeg har valgt at bruge blomkålsris i retten, men I kan sagtens vælge at bruge almindelig eller grove ris i stedet. I skal så bare koge dem som anvist på pakken, og tilføje dem til retter i stedet for blomkålsrisene. Udover kyllingeinderfileterne fra De 5 Gaarde så har jeg også brugt af deres æbleeddike, som jeg synes giver et godt modspil til den krydrede karry og den spicy karrypasta. Derudover har jeg brugt deres rapsolie med citron til at stege alle grøntsagerne og kyllingestykkerne i. OPSKRIFT 2-3 pers. Ingredienser 300g blomkålsris 400g kyllingeinderfilet 1/2 squash 1 peberfrugt 70g frosne ærter 2 gulerødder 2 spsk. karry 1 spsk. rød karrypasta 1 løg 2 fed hvidløg 2 æg 2 spsk. soya 0,5 tsk. æbleeddike 1 spsk. rapsolie med citron Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Start med at skære alle råvarer i passende stykker: kyllingefileterne i skiver, peberfrugt, gulerødder og squash i tern samt hvidløg og løg i helt små tern.
  2. Kom squash, peberfrugt og gulerødder på panden sammen med lidt salt og peber og lad det stege 4-5 minutter.
  3. Tag grøntsagerne af panden. Kom løg og kylling på panden og lad det steget 4-5 minutter i lidt olie med citron.
  4. Enten kan I købe blomkålsris på pose eller rive eller blende et helt blomkål. Kom nu blomkålsrisene på panden sammen med hvidløg og lad det stege nogle minutter.
  5. Tilføj de stegte grøntsager, de frosne ærter samt karry og karrypasta.
  6. I en skål rør I æg, eddike, soya, salt og peber godt sammen. Hæld æggeblandingen over panden med grøntsager og kylling og lad æggemassen blive tilberedt, mens I rør godt i retten. Smag til med salt, peber og soya.
  7. Server retten med lidt frisk persille og fintsnittet forårsløg på toppen.

Sponsoreret af De 5 Gaarde