Stegte blomkålsris med kylling og karrypasta

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Sommerferien er ved at lakke mod ende og hverdagen melder snart sin ankomst for de fleste. Derfor er det rart at aftensmaden kan laves på under en halv time, smage godt, være sund og spækket med grøntsager. Denne ret består af stegte blomkålsris med lidt blandet grøntsager samt lidt lækker kyllingeinderfilet fra Frijsenborg. Jeg har valgt at bruge blomkålsris i retten, men I kan sagtens vælge at bruge almindelig eller grove ris i stedet. I skal så bare koge dem som anvist på pakken, og tilføje dem til retter i stedet for blomkålsrisene. OPSKRIFT 2-3 pers. Ingredienser 400g blomkålsris 400g kyllingeinderfilet 1/2 squash 1 peberfrugt 70g frosne ærter 2 gulerødder 2-3 spsk. karry 1 tsk. rød karrypasta 1 løg 2 fed hvidløg 2 æg 2-3 spsk. soja Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Start med at skære alle råvarer i passende stykker: kyllingefileterne i skiver, peberfrugt, gulerødder og squash i tern samt hvidløg og løg i helt små tern.
  2. Kom squash, peberfrugt og gulerødder på panden sammen med lidt salt og peber og lad det stege 5 minutter.
  3. Tag grøntsagerne af panden. Kom løg, hvidløg og kylling på panden og lad det steget ca. 5 minutter i lidt olie - Husk salt og peber.
  4. Enten kan I købe blomkålsris på pose eller rive eller blende et helt blomkål. Kom nu blomkålsrisene på panden og lad det stege nogle minutter.
  5. Tilføj de stegte grøntsager, de frosne ærter samt karry og karrypasta.
  6. I en skål rør I æg, soja, salt og peber godt sammen. Hæld æggeblandingen over grøntsagerne og kyllingen og lad æggemassen blive tilberedt, mens I rør godt i retten. Smag til med salt, peber og soja.
  7. Server retten med lidt frisk persille og fintsnittet forårsløg på toppen.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling