Ristet nødder med havsalt, rapsolie med rosmarin og frisk rosmarin

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

Disse lækre hjemmelavet saltet nødder med en god portion rosmarin fungerer rigtig godt som mellemmåltid, som appetitvækkere inden aftensmaden eller til at blande i salater. Jeg har til denne opskrift brugt lidt forskellige slags nødder som cashew, mandler, valnødder og peanuts, men I kan sagtens bruge andre slags nødder eller bare bruge 1 slags nød. For at tilføje lidt ekstra smag, udover salt, så har jeg vendt nødderne i denne lækre rapsolie med rosmarin fra De 5 Gaarde, samt lidt frisk rosmarin - det fungerer rigtig godt. OPSKRIFT Ingredienser 150g blandet nødder 4 dl vand 2 spsk. salt 1 spsk. rapsolie med rosmarin 1 spsk. salt 1 lille håndfuld frisk rosmarin   Fremgangsmåde
  1. Kom vand og 2 spsk. salt i en lille gryde og giv det et opkog. Tag gryden af varmen, kom de blandet nødder i gryden, læg låg på og lad nødderne ligge i saltvandet i 20 minutter.
  2. Dræn vandet fra nødderne og vend 1 spsk. salt, jeg brugte havsalt, rosmarinolien samt den friske rosmarin med nødderne og kom det hele på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag nødderne i en 160 grader forvarm ovn i ca. 20 minutters tid, eller til nødderne er fået godt med farve.
  4. Lad dem køle helt af og nyd.

Sponsoreret af De 5 Gaarde