Ovnbagte kartofler med rosmarin og serranoskinke

En ide til en nem og lækker gang tilbehør kan være disse lækre kartofler med rosmarin og serranoskinke. De passer godt til diverse stykker kød, om det er kylling, koteletter, en hakkebøf eller lignende. Kartoflerne smager virkelig godt, de er yderst nemme at bikse sammen og samtidig skal der ikke mange ingredienser til opskriften. Jeg valgte at koge kartoflerne, før jeg kom dem i ovnen, da jeg synes det giver det bedste resultat, men har I ikke tid eller mulighed for at koge dem først, så kan I sagtens springe den del over og i stedet komme kartoflerne direkte i ovnen. Så skal de bare lige have 10-15 minutter ekstra. OPSKRIFT 2-3 pers. Ingredienser 300g kartofler 2-3 skiver serranoskinke 1 spsk. olie med rosmarin 1 håndfuld frisk rosmarin Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Halver kartoflerne, kom dem i saltet vand og lad dem koge 10 minutter. Dræn vandet fra kartoflerne og kom dem i et fad.
  2. Hæld salt, peber, olie og den friske rosmarin over kartoflerne og vendt det hele godt rundt.
  3. Riv skinken i mindre stykker og placer dem tilfældigt rundt på fadet. Kom kartoflerne i en forvarm ovn på 200 grader i 30 minutter - husk at vende undervejs. Velbekomme.