Æggewraps med kylling, spidskål, avocado og persillecreme

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

I samarbejde med De 5 Gaarde har jeg udviklet en nem og lækker ide til en gang frokost. Disse æggewraps er fyldt med marineret kyllingefileter fra De 5 Gaarde, lidt blandet grøntsager, avocado og en nem persillecreme. De passer helt perfekt til frokosten. Wrapsene er virkelig lækre og består nærmest kun af æg, derudover har jeg brugt lidt kyllingefileter med marinade, for at give lidt mere smag til wrappen, men I kan sagtens bruge almindelige fileter. Derudover har jeg tilføjet lidt syltet rødløg til wrapsene, da jeg synes det passer helt perfekt med lidt syrlighed. I kan finde opskriften på syltet rødløg i en anden opskrift, som ligeså er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde, under dette link. Og så har jeg selvfølgelig fyldt dem med lidt blandet grøntsager. Wrapsene fungere rigtig godt til at tage med i madpakken. OPSKRIFT 6 stk. Ingredienser 2 kyllingefileter 100g spidskål 1/3 agurk 1 avocado 1/2 rød peberfrugt   Wraps 6 æg 1 dl mælk salt og peber   Persillecreme 100g smøreost 3 spsk. fromage fraiche eller creme fraiche 1 stor håndfuld frisk persille 1/2 tsk. solbæreddike fra De 5 Gaarde Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Start med at stege kyllingefileterne på en varm pande. De skal have omkring 5-7 minutter på hver siden.
  2. Mens kyllingen steger, kan I lave æggewraps. Pisk æg, mælk, salt og peber godt sammen og steg dem på en anden lille pande i lidt olie. De skal bare tage lidt farve og skal have omkring 1 minut på hver side.
  3. Fintsnit spidskålen, skær peberfrugt, agurk og avocado i strimler.
  4. Lav cremen ved at piske smøreost og creme fraiche godt sammen. Fintsnit persille og bland det sammen med cremen og smag til med eddike, salt og peber.
  5. Når kyllingefileterne er stegt færdige skal de lige trække 5 minutter, hvorefter de skæres i strimler.
  6. Saml wrapsene ved at smøre lidt af persillecremen på en wraps. Tilføj derefter lidt spidskål, agurk, peberfrugt, avocado og kylling. Rul sammen og nyd.
  7. Skal I have den med på madpakken, kan I rulle den ind i stanniol eller bagepapir. De kan sagtens holde sig et par dage på køl.

Sponsoreret af De 5 Gaarde