Stegte broccoliris med kyllingefileter fyldt med tomat og mozzarella

En virkelig nem og lækker ret, som ikke tager lang tid at lave, men som alligevel ser sådan ud. Jeg hører ofte at mange synes kyllingefilet er yderst kedeligt, og jeg kan indimellem godt give dem ret. Hvis man spiser et halvtørt stykke kylling med en halvkedelig salat til, ja så er kyllingefilet ret intetsigende. Prøver man i stedet at gøre det mere interessant ved eksempelvis at fylde kyllingefileterne med lækre ting, så kan retten pludselig blive ret spændende. Denne ret består af fileter som jeg fyldte med mozzarella, tomat og basilikum. Ret klassisk, men ikke desto mindre så smagte det skønt. Til kyllingen serverede jeg stegte broccoliris, men hvis man gerne vil have almindelige ris til retten, så kan man sagtens følge denne opskrift, men bare bytte broccoliris ud med almindelig kogte ris. OPSKRIFT 2 pers.  Ingredienser 2 stk. kyllingefilet 4 skiver mozzarella light 4 skiver tomater 6 blade basilikum   Stegte broccoliris 1 broccolihoved 10 svampe 1 peberfrugt En halv squash 1 æg 1 spsk. østerssauce 1 tsk. soyasauce Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Med en skarp kniv skær I en lomme i kyllingefileterne og kommer 2 skiver mozzarella, 2 skive tomat samt 3 blade basilikum ind i lommen.
  2. Varm en pande godt op og steg kyllingefileterne et par minutter på hver siden, så begge sider får en pæn stegeflade. Læg kyllingefileterne i et fad og kom det i en 220 grader forvarm ovn i ca. 18 minutter.
  3. I mellemtiden skær I peberfrugt, svampe og squash i tern og steger det på en pande.
  4. Broccoli blendes eller snittes meget fint og tilføjes til panden efter 5-6 minutter.
  5. Æg, østersauce og soyasauce blandes sammen og hældes over grøntsagerne. Lad det hele stege sammen i 30 sekunder og server sammen med kyllingefileterne.