Kakao french toast af bananbrød - toppet med karamelliseret banan

French toast, eller arme ridder som det hedder på dansk, har virkelig vundet mit hjerte - det er utrolig lækkert. Normalt laver man french toast af en rest brød, altså et helt normalt stykke hvidt brød, men jeg har her lavet det af bananbrød og det er så lækkert.

ARME RIDDER AF BANANBRØD

Derudover har jeg lavet det lidt anderledes og i stedet lavet chokolade/kakao french toast, hvor jeg har tilføjet til kakaopulver til æggemassen og det blev virkelig godt. Jeg elsker alt med chokolade og kakao, og da jeg i forvejen har en opskrift på 'almindelige 'arme ridder, så var der jo på sin plads at videreudvikle lidt på klassikeren - og kakao er altid en sikker vinder. Jeg toppede mine kakao french toast med lidt karamel sirup, lidt friske bær og en halv karamelliseret banan. Har I ikke lige tid eller lyst til karamelliseret bananer, så kan de sagtens undlades. Lignende opskrifter: Bananbrød med mandler, bananbrød med chokolade, rugbrødsbananbrød og almindelig french toast. OPSKRIFT 1 port. Ingredienser 3 skiver bananbrød 1 æg 0,5 dl mælk 2 tsk. kakaopulver 10 dråber flydende sødemiddel eller lidt sirup eller honning 1/2 banan Meget lidt kokosolie eller smør 1 tsk. sukrin gold eller brun farin   Fremgangsmåde
  1. Start med at lave de karamelliseret bananer. Kom fedtstof og sukrin gold på en pande og lad det smelte. Halver den halve banan på langs og kom dem på panden. Lad dem simre, mens I laver de arme riddere.
  2. Pisk æg, kakaopulver, mælk og flydende sødemiddel godt sammen og skær 3 skiver brød af enten jeres bananbrød eller et almindeligt hvidt brød.
  3. Kom brødskiverne i æggemassen og lad dem ligget 10-15 sekunder på hver side.
  4. Varm en pande, kom lidt fedtstof på og steg brødene et par minutter på hver side. Top dem med friske bær, sirup og karamelliseret bananer.