Æggepandekager fyldt med jordbær marmelade

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Udover opskrifter med kylling laver jeg indimellem et par opskrifter fra De 5 Gaarde, som intet har med kylling at gøre. Denne gang er det blevet til disse lækre nemme æggewraps/æggepandekager eller hvad man lige skal kalde dem. De består i alt sin enkelthed af æg, mælk, vanilje samt lidt honning fra De 5 Gaarde. Det skal lige siges at honningen sagtens kan erstattes af sødemiddel. Derudover er pandekagerne fyldt med en virkelig lækker jordbærmarmelade. Disse pandekager fungerer godt til både morgenmad, dessert og som en lille eftermiddagssnack. Derudover er det en god ide at have med på madpakken, hvis man lige får lyst til lidt ekstra lækkert i løbet af arbejdsdagen/skoledagen. OPSKRIFT 3-4 stk. Ingredienser 3 æg 0,5 dl mælk 1 tsk. honning 0,5 tsk. vanilje   Fremgangsmåde
  1. Slå æggene ud I en skål og pisk dem godt sammen med vanilje, honning og mælk.
  2. Varm en pande op (helst ikke en alt for stor pande), kom lidt kokosolie på og hæld en lille sjat æggemasse på panden. Giv pandekagerne et lille minuts tid på hver side.
  3. Når alle pandekagerne er lavet smøres et godt lag marmelade på, hvorefter pandekagerne rulles og nydes. Velbekomme.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling