Madplan uge 36

Så blev det igen tid til næste uges madplan og denne gang kommer den ud som sædvanlig. Sidste uge blev jeg lidt forsinket med madplanen, jeg havde glemt det, men nu får I den 'til tiden'. Ugens madplan byder blandt andet på roastbeef med en masse lækkerier, hvoraf I kan bruge resterne af stegen dagen efter til en nem salat. Derudover bestå planen af blandt andet pizzasnegle, pastaretter og meget mere. Madplan uge 36 Mandag: Pizzasnegle Tirsdag: Pastaret med hakket kylling Onsdag: Wok med tigerrejer Torsdag: Pasta med tigerrejer Fredag: Kylling 'the American way' Lørdag: Roastbeef med salat, kartofler og dressing Søndag: Salat af resterne Vi starter mandagen med lækre grove pizzasnegle fyldt med en kødsauce lavet på hakket kylling. Bryder I jer ikke om pizzasnegle, kan I i stedet bruge kødsaucen til denne pizza eller pirogger. Til sneglene kan I servere en spidskålssalat med blåbær eller grøntsagsstave samt ristet nødder. Om tirsdagen kan I ligeså bruge en portion hakket kyllingekød og lave denne nemme pastaret med en masse grøntsager. Eller I kan lave denne bagte pastaret. Onsdag kan I købe en stor portion tigerrejer og lave denne skønne wokret med en masse grøntsager samt tigerrejer. Om torsdagen kan I bruge de resterende tigerrejer, marinere dem i olie og hvidløg, stege dem på en pande og servere dem med denne pastasalat med tzatziki. Eventuelt kan I lave en portion flute og spise til. På fredag kan I lave en kyllingeret 'the American way', som består af majskolber, coleslaw, grillet kartoffelskiver samt grillet kyllingeoverlår. lørdag kan I lave en helstegt roastbeef og dertil kan I servere knuste kartofler, pommes anna eller pommes. Derudover er det altid lækker med lidt grøntsager til og I kan eksempelvis lave  broccolisalat, tomatsalat eller græsk salat. En bearnaisecreme eller salse verde fungerer også rigtig godt til. Om søndagen kan I bruge resterne af kødet til en nem salat som eksempelvis denne eller denne.