Pad thai med kylling

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Pad thai er en typisk thailandsk ret som smager helt forrygende. Jeg har hørt en del om retten, men har aldrig før hverken lavet eller smagt den, men denne gang bliver absolut ikke sidste gang for det smager virkelig godt. Retten består i alt sin enkelthed af kylling, stegte nudler, bønnespirer, lidt andre grøntsager samt et par æg, som er med til at binde retten sammen. Derudover er retten spækket med forskellige 'saucer' som fungerer rigtig godt sammen. Til sidst toppede jeg retten med saltet peanuts, frisk hakket chili og forårsløg. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 400g kyllingefileter 150g fuldkornsnudler 150g bønnespirer 1 squash 2 æg 2 løg 2 fed hvidløg 2 forårsløg 1 spsk. chili 2 spsk. soya 3 spsk. fiskesauce Saften fra 1 lime 1 spsk. honning   Fremgangsmåde
  1. Start med at skære løg i små både og hvidløg i små tern. Steg både løg og hvidløg i lidt olie til løgene er blevet blanke.
  2. Skær kyllingefileterne i tynde skiver, strø salt og peber på kyllingestykkerne og brun dem på panden ved høj varme.
  3. Kog nudlerne efter anvisning og stil til siden.
  4. Skær squash i tynde strimler og kom dem på panden når kyllingen har fået farver sammen med bønnespirer, fintsnittet chili samt forårsløg. Lad det stege 1 par minutter før I tilføjer de kogte nudler til blandingen.
  5. Pisk æggene sammen, ryk alle grøntsagerne og kyllingen til den ene side af panden og hæld de sammenpisket æg på den anden halvdel af panden. Lad æggene samle sig, mens I rør i det og vendt til tilsidst æggene med resten af råvarerne på panden.
  6. Kom soya, fiskesauce, limesaft og honning på panden og smag til.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling