Madplan uge 46

Det er igen blevet lørdag og næste uges madplan ligger her klar til jer. Det bliver en blanding af lidt anderledes retter, italiensk, dansk mormor mad og meget andet, så der skulle gerne være noget for enhver smag. Derudover har jeg, som jeg plejer, prøvet at lade nogle af råvarerne gå igen. Madplan uge 46 Mandag: Andesalat Tirsdag: Bagt pasta med kylling og grøntsager Onsdag: Chicken Piccata Torsdag: Helstegt nakkefilet med tilbehør Fredag: Chili con carne af nakkefilet Lørdag: Rispapirruller Søndag: Krebinetter og stuvede grønærter Søndag var det mortensaften og jeg tænker nogen af jer måske har lidt andesteg tilovers. Med det kan I lave denne nemme salat med andesteg, æbler og honningglaseret nødder. Tirsdag står den på bagt pasta med kylling og grøntsager. Hvis I køber lidt ekstra kyllingefileter om tirsdagen, kan I onsdag bruge resten på at lave Chicken Piccata med bønnespaghetti som tilbehør. Køber I torsdag en stor nakkefilet kan I dele den i 2 og om torsdagen lave helstegt nakkefilet med eksempelvis rødbedesalat eller tomatsalat med feta og saltet mandler og enten knuste kartofler, pommes Anna eller ovnbagte rodfrugter - måske en rødvinssauce og så vil passe godt til. Om fredagen kan I bruge den anden halvdel til at lave chili con carne med nakkesteg - det smager så godt! Lørdag kan I lave rispapirruller. Det er super hyggeligt at sidde sammen og hygge med, samtidig kan man lave rullerne præcis som den enkelte ønsker. Dog har jeg en opskrift på rispapirruller med kylling og en peanutbutter dip. Søndag står den på en dansk klassikere nemlig krebinetter og stuvede grønærter.