Marcipansmåkager med hindbærmarmelade

Lækre marcipansmåkager fyldt med hindbærmarmelade - det smager seriøst godt. Dette er en småkage som jeg altid har set, men aldrig rigtig smagt. Jeg synes ærlig talt ikke det har set specielt interessant ud, men jeg er solgt. Kombinationen af marcipan og marmelade fungerer virkelig godt. Om disse småkager smager præcis ligesom originalerne, ved jeg faktisk ikke helt, men min veninde som har spist originalerne ofte, synes mine var virkelig gode. Disse småkager er dog uden tilsat sukker og samtidig glutenfri, vel at mærke, hvis I bruger glutenfri havregryn. OPSKRIFT 12 stk. Ingredienser 120g mandelmel 40g havregryn 40g revet marcipan 1 spsk. kokosolie 1 tsk. vanilje pasta eller pulver 1 æg 35g perfect fit 1 tsk. bagepulver   Øvrigt 25-30g hindbærmarmelade fra EASIS Et nips vanilje   Fremgangsmåde
  1. Enten kan I bruge mandelmel eller I kan smutte mandlerne og blende dem til mel, hvilket er betydeligt billigere end købt mandelmel.
  2. Kom mandelmel, havregryn, perfect fit og bagepulver i en blender og blend til mel. Derefter blander I revet marcipan, æg og kokosolie sammen med melet til en ensformigt masse.
  3. Del dejen i 12 stykker, rul dem runde, mas den en smule og kom dem på en bageplade. Tryk et lille hul i hver småkage.
  4. Bland hindbærmarmelade sammen med lidt vanilje, kan undlades, og fyld hullerne i kagerne med marmeladen.
  5. Bag småkagerne i en 180 grader forvarm ovn i ca. 10 minutter. Lad dem efterfølgende køle af på en rist.