Vintersalat med kylling, æble og tørret figner

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Indimellem må aftensmaden gerne være dejlig nem og så selvfølgelig også ret lækker :) Her får I en opskrift på en skøn vintersalat med kylling fra Frijsenborg. Salaten består blandt andet af lidt grove grøntsager som rødkål og grønkål, lidt friske og tørret frugter, som jeg synes passer perfekt sammen. Det er en enkel og velsmagende salat, som grundet kålen mætter ganske godt, så retten kan både fungere som frokost og som aftensmad. OPSKRIFT 2 pers. Ingredienser 400g kyllingefileter 150g frisk rødkål 100g grønkål 1 æble 4 tørret figner 1 tsk. æbleeddike 3 spsk. granatæble   Fremgangsmåde
  1. Strø salt og peber på kyllingefileterne og steg dem på en varm pande i 6-7 minutter på hver side.
  2. Mens kyllingen steger, kan I ordne grøntsagerne til salaten. Start med at fintsnitte den friske rødkål og grønkålen.
  3. Skær æblet i tynde skiver, de tørret figner i mindre skiver og fjern kernerne fra granatæblet - eller køb en lille skål med granatæblekerner.
  4. Bland den fintsnittet grønkål og rødkål sammen med eddiken og kom det på en tallerken. Skær de stegte kyllingefileterne i skiver og placer både æble, kylling, granatæblekerner og fignerne ovenpå kålen og nyd.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling