Marinerede kyllingeoverlår med stegte nudler

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Her får I en opskrift på en lækker, nem og grøntsagsfyldt ret, som smager virkelig godt. Jeg har brugt kyllingeoverlår fra Frijsenborg som er marineret med blandt andet østerssauce og soya. Til kyllingen har jeg lavet en portion stegte nudler.Jeg er vild med stege rid og nudler - det smager bare alt for godt, men for ikke at bruge alle mine kalorier på nudler, så har jeg her suppleret op med squashnudler, men det behøver I ikke at gøre. OPSKRIFT 2 pers. Ingredienser Marineret kylling 4 stk. kyllingeoverlår 3 spsk. soya 2 spsk. østerssauce 1 tsk. fiskesauce 1 spsk. honning 1 spsk. eddike 1 fed revet hvidløg Evt. lidt revet ingefær og chiliflager   Stegte nudler 1 squash 120g fuldkornsnudler 1 peberfrugt 2 gulerødder 4 forårsløg 2 fed hvidløg 1 porrer 2 æg 3 tsk. soya 1 spsk. østerssauce   Fremgangsmåde
  1. Start med at lave marinaden til kyllingen. Bland østerssauce, soya, fiskesauce, revet hvidløg, ingefær samt chiliflager sammen. Vend kyllingen i marinaden og lad det ligge en times tid, gerne flere timer.
  2. Kom kyllingestykkerne i et fad og steg dem i en 200 grader forvarm ovn i 45 minutter.
  3. Nu til de stegte nudler. Start med at lave squashnudlerne med en spiralizer. Kog fuldkornsnudlerne som anvist.
  4. Skær forårsløg, porrer, hvidløg, løg og peberfrugt i mindre stykker og steg grøntsagerne på en pande i lidt olie i ca. 3-4 minutter. Kom begge slags nudler på panden sammen med lidt soya og chili og lade det stege 1 minut.
  5. Pisk ægget sammen, kom det på panden og vend alle grøntsager i ægget. Server de stegte nudler sammen med de marinerede kyllingeoverlår.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling