Madplan uge 5

Endnu en uge lakker mod ende og vi skal allerede i gang med uge 5, tiden går bare så stærkt. Men som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som blandt andet består af et par fiskeretter, spansk tortilla, roastbeef med en masse lækkert tilbehør og ikke mindst en skøn salat, som man kan lave af resterne af roastbeefen. Madplan uge 5 Mandag: Æggewraps med kylling og grøntsager Tirsdag: Spansk tortilla Onsdag: Mørksej svøbt i serranoskinke med mos Torsdag: Fish and Chips Fredag: Kødboller i peberfrugtsauce Lørdag: Roastbeef med en masse tilbehør Søndag: Roastbeefsalat Køber I mandag en stor portion kyllingefileter og æg, kan I starte mandagen ud med disse nemme lækre æggewraps med kylling, grøntsager og dressing. Tirsdag kan I bruge resten af æg og kylling til at lave en spansk tortilla. Onsdag kan I købe dobbelt portion hvid fisk, eksempelvis kulmule, mørksej eller torsk, som I om onsdagen kan svøbe i serranoskinke og serveret med stegte grøntsager og en skøn mos med ærter. Torsdag kan I bruge resten af fisken til at lave Fish and Chips. Fredag kan I lave kødboller i peberfrugtsauce... eller gider I ikke lige lave peberfrugtsauce, så kan I lave kødboller i tomat/kokossauce eller kødboller med mos og sauce. Lørdag kan I stege en stor roastbeef og eksempelvis servere tomatsalat, kålsalat, melonsalat, mangosalat, knuste kartofler, knuste jordskokker, pommes Anna, bagte kartofler med serranoskinke, stegte asparges med serranoskinke og måske et godt stykke flute eller foccacia kunne være lækkert til. Derudover vil jeg forslå denne skønne bearnaisecreme eller en fuldfed hjemmelavet lun bearnaisesauce. Søndag kan I bruge resterne af roastbeefen til at lave en salat som blandt andet består af asparges, syltet rødløg og blomkål.