Avocado kyllingesalat i wraps

      Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Her får I opskriften på en nem og velsmagende frokost eller en let gang aftensmad.  Retten består af en lækker cremet dressing lavet på blandt andet avocado, hvorefter der er vendt en god portion kogt kylling samt lidt blandet grøntsager i. Derefter er fyldte kommet i salatblade. Ønsker I en mere fyldig ret, kan I sagtens komme kyllingesalaten ovenpå et stykke ristet brød, rugbrød, komme det i pitabrød eller i en tortilla. OPSKRIFT 2 pers. Ingredienser 3 kyllingeoverlår 1 stk. hjertesalat 50g peberfrugt 1 rødløg Halv avocado 40g light philadelphia 100g cremefraiche 5% 1 håndfuld frisk persille 1 tsk. citronsaft 0,5 tsk. dijonsennep 1 tsk. salt og lidt peber   Fremgangsmåde
  1. Start med at koge kyllingeoverlårene i lidt saltet vand i ca. 45 minutter. Når kyllingen er kogt skal den køles helt af, før I fjerner kødet fra benene.
  2. Lav dressingen ved at mase avocado sammen med philadelphia og cremefraiche. I kan eventuelt bruge en stavblender, men en gaffel kan sagtens gøre arbejdet.
  3. Skær løg og peberfrugt i små tern og kom det i dressingen sammen med citronsaft, sennep, fintsnittet persille, salt og peber og rør det godt sammen.
  4. Hak eller riv den afkølet kylling og vend den i dressingen.
  5. Træk bladene af salaten, skyl dem grundigt og fyld dem med kyllingesalaten.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling