Banan/havregrynsmuffins med marcipan og chokolade

Bananer er fantastiske er bage med. Én ting er at det smager godt, men derudover giver det en perfekt sødme til kager. Jeg bruger bananer i både muffins, kager, pandekager, is, smoothies og meget mere - det er kun fantasien som sætter grænser, da bananer kan bruges i rigtig mange opskrifter. Her får I opskriften på nogle lækre svampede bananmuffins med lys chokolade fra EASIS samt deres revet marcipan. Kombinationen af marcipan og lys chokolade fungerer virkelig godt og kan kun anbefales. Muffins smager generelt skønt og fungerer perfekt som en lille snack. På bloggen ligger i forvejen et par opskrifter på muffins, så dem kan I jo eventuelt lige tjekke ud, hvis I skulle have lyst. I kan blandt andet finde opskrifter på proteinrige gulerodsmuffins, bananmuffins med valnødder og kanel samt squashmuffins med 'nutella' i midten. OPSKRIFT 6 stk. Ingredienser 1 stor banan 1 æg 10g perfect fit fra EASIS 20g kokosfibermel 30g havregryn 1dl mælk 20g marcipan uden tilsat sukker 25g lys chokolade 1 tsk. bagepulver Et nips natron   Fremgangsmåde
  1. Start med at skrælle bananerne og mas dem med en gaffel.
  2. Tilføj derefter æg, mælk, havregryn, perfect fit, kokosfibermel, bagepulver og natron - rør det hele godt sammen.
  3. Riv marcipanen, hak chokoladen og vend det i massen.
  4. Fordel dejen i 6 muffinsforme og bag kagerne i en 200 grader forvarm ovn i 13-14 minutter.

EASIS produkter er sponsoreret af EASIS