Banan/havregrynscookies

Banan/havregryns cookies er en af de aller første opskrifter, som jeg lavede i starten af mit vægttab, hvis jeg indimellem skulle have noget lækkert. Det var virkelig en ting som jeg lavede ofte og som hjalp mig en del de første par år, hvor jeg ikke tillod mig selv meget 'usundt', så var disse cookies luksus. Nu er jeg godt nok blevet mindre fanatisk og lever det farlige liv med usunde ting indimellem, men jeg elsker alligevel at eksperimentere i det sundere køkken.

COOKIES MED BANAN OG CHOKOLADE

Disse cookies er lavet på få ingredienser som havregryn, og derudover er de sødet med banan og smagt til med chokolade - en kombination som holder 100%. Jeg er ret vild med cookies og der ligger i forvejen en del forskellige opskrifter på cookies, som eksempelvis; cookies med hasselnødder og mørk chokolade, rugbrødscookies med mørk chokolade, bønnecookies, kikærtecookies med chokolade og peanutbutter, cookies med mandelsmør og chokolade samt en opskrift på havregrynscookies med peanutbutter og chokolade. Derudover har jeg en opskrift på almindelige cookies fyldt med smør, sukker og mel - samt nødder og chokolade :) Jeg troede faktisk at opskriften allerede lå på bloggen, men der tog jeg vist fejl. Derfor får I opskriften her. OPSKRIFT 7 stk. Ingredienser 1 banan 1 æg 50g grovvalsede havregryn 35g finvalsede havregryn 10g perfect fit 20g kokosfibermel 1 tsk. bagepulver 25g mørk chokolade - 97 kcal   Fremgangsmåde
  1. Skræl bananen og kom den i en skål. Mas bananen med en gaffel og tilføj perfect fit, havregryn, æg, bagepulver og kokosfibermel. Sørg for at røre det hele godt sammen.
  2. Hak chokoladen og bland det sammen med dejen.
  3. Del massen i 7 og form dem til små cookies. Kom dem på et stykke bagepapir og bag kagerne i en 200 grader forvarm ovn i 13-15 minutter.
  4. Lad kagerne køle af på en rist og nyd.