Madplan uge 17

Ugen lakker mod ende og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som blandt andet består af burger med paneret fisk, risotto med kylling og lidt blandet grøntsager, one pot pasta og en lækker tærte med laks og broccoli. Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration til, hvad I kan servere til aftensmad i næste uge. Det er en god blanding af forskellige opskrifter, så der skulle gerne være noget for enhver smag. Madplan uge 17 Mandag: Kyllingelår med rosmarin og vandmelonsalat Tirsdag: Marineret laks med stegte nudler Onsdag: Tærte med laks og broccoli Torsdag: Chicken con carne Fredag: One pot pasta Lørdag: 'Risotto' med kylling, svampe og ærter Søndag: Fiskeburger med pommes Mandag står den på kyllingelår med rosmarin dertil ovnbagte kartofler og en lækker salat med vandmelon. Tirsdag kan I købe en stor portion laks hos fiskehandleren, så I om tirsdagen kan lave marineret laks med stegte nudler, og onsdag kan I bruge resten på at lave en lækker tærte med laks og broccoli. Torsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter og lave en lækker portion chicken con carne, som er ligesom chili con carne, hvor der bare er brugt kylling i stedet for oksekød. Gider I ikke chicken con carne, kan I lave en helt almindelig chili con carne eller con carne med nakkefilet.  Resten af fileterne kan I bruge fredag til at lave en nem gang 'one pot pasta'. Lørdag kan I lave en slags risotto enten blomkålsrisotto eller en råris/blomkålsrisotto. I 'risottoen' kan I eksempelvis tilføje stegte tigerrejer, kammuslinger eller kylling og en god håndfuld ærter. Til risottoen kan I servere foccacia eller flute. Søndag kan I lave fiskeburger. Her kan I enten købe nogle burgerboller eller lave jeres egne boller. Fisken kan I panere, som I denne opskrift, og komme en god klat ærtepure eller remoulade i burgerne. Dertil kan I servere hjemmelavet pommes.