Champignon a la creme med koteletter - en velsmagende ret

Champignon a la creme smager forrygende og kan i princippet serveres til et utal af retter. Jeg har her serveret dem til en god solid kotelet, som jeg synes smager helt forrygende til disse svampe, men man kan servere dem til kylling, mørbrad en god steak eller bare komme det ovenpå et stykke ristet brød. Det er kun fantasien som sætter grænser og jeg tænker, at man også sagtens kan servere den til grillet grøntsager eller lignende, hvis nu man ikke er til kød.

CREMET SVAMPE MED SERRANOSKINKE

Det er egentlig disse svampe, som er i fokus i denne opskrift og kødet er bare en slags garniture eller tilbehør til de cremet champignon. Jeg har i min opskrift brugt serranoskinke og madfløde med knap så meget fedt i, men I kan sagtens bruge piskefløde eller en madfløde med mere fedt. Derudover kan I sagtens bruge bacon i stedet for serranoskinke, dog giver serranoskinke en fantastisk smag. OPSKRIFT 2 pers. Ingredienser 2 store koteletter på 2 cm 200g champignon 2 små løg 1 lille squash 2 skiver serranoskinke 2dl madfløde 4% 1 tsk. olie 1/2 tsk. citronsaft Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Skær løg i mindre både, fintsnit forårsløg og serranoskinke og skær squash og champignon i skiver.
  2. Strø salt og peber på koteletterne og steg dem på en varm pande i lidt olie i 3-4 minutter på hver side.
  3. Tag koteletterne af pande og start med at stege champions. Kom svampene på pande og steg dem et par minutter med lidt salt. Tag dem af panden når de har taget farve.
  4. Steg løg på panden i olie til de har fået lidt farve. Tilføj squash, serranoskinke og forårsløg og lad det stege et par minutter. Kom svampe på panden sammen med madfløde og lad det simre nogle minutter.
  5. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber. Placer de stegte koteletter i saucen, lad det simre 1 minuts tid og server.