Madplan uge 27

Uge 26 lakker mod ende og sommeren nærmer sig, eller vejrmæssigt er det jo allerede sommer, men er det ikke snart at folks ferie rigtig går i gang. Eftersom de fleste af os, højst sandsynligt, skal fejre sommer i Danmark, så tænker jeg, at I måske stadig godt kan bruge en madplan og dermed finde lidt inspiration til ugens aftensmad. Næste uges madplan byder på en god gang blanding af både grillmad, en super nem og lækker spaghettiret, burger med fiskefrikadeller og hjemmelavet kalorielet remoulade, stegte squashnudler med sesamristet laks og meget mere. Madplan uge 27 Mandag: Burger med fiskefrikadeller Tirsdag: Stegte broccoliris med fyldte kyllingefileter Onsdag: Kylling i karry med grøntsager Torsdag: One pot spaghetti med kødboller Fredag: Bagt chili con carne Lørdag: Flanksteak med ovnbagte kartofler og salat Søndag: Stegte nudler med sesamristet laks Mandag kan I lave en portion hjemmelavet burgerboller med fiskefrikadeller. Dertil kan I lave en remoulade og syltet rødløg. Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I om tirsdagen kan lave stegte broccoliris med kyllingefileter fyldt med tomat og mozzarella. Den resterende del kylling kan I om onsdagen lave kylling i karry, som denne eller denne, med. Torsdag kan I købe dobbelt portion hakket kylling (eller anden hakket kød), så I torsdag kan lave denne skønne one pot spaghettiret med kyllingeboller. Fredag kan I bruge den anden portion hakket kød til at lave bagt chili con carne. Lørdag satser vi på at vejret bliver godt og der er mulighed for at grille. I kan eksempelvis grille en flanksteak og servere ovnbagte kartofler med rosmarin og serranoskinke, melonsalat samt en avocadodressing, som I kan finde i dette indlæg. Søndag kan I lave stegte nudler med sesamristet laks. Har I lidt stegt laks tilover kan I lave laksesalat af resten, som I kan spise til frokost om mandagen.