Madplan uge 29

Sommeren er godt i gang, måske ikke hvis man kigger på vejret, men kigger man på kalenderen, så befinder vi os lige midt i sommeren. Jeg tænker, at flere af jer allerede har, eller snart får, sommerferie. Her får I næste uges madplan, som blandt andet består af en dansk klassikere 'boller i karry', pitabrød med coleslaw og pulled chicken, tunsalat på en stykke ristet brød og meget mere. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad. Madplan uge 29 Mandag: Hel kylling med couscoussalat Tirsdag: Pulled chicken med coleslaw i pitabrød Onsdag: Grillet hakkebøf med kartoffelsalat og tomatsalat Torsdag: Tunsalat på en stykket ristet brød + en grøn salat Fredag: Ceasar salat Lørdag: Kammuslinger med knoldsellerimos samt stegt serranoskinke, ærter og spinat Søndag: Boller i karry Mandag står den på en skøn helstegt kylling med couscoussalat. Tirsdag kan I bruge resterne af kyllingen til at lave pulled chicken, som I kan komme i hjemmelavet pitabrød med lidt coleslaw og måske syltet rødløg. Onsdag kan I grille en hakkebøf og servere enten en almindelig kartoffelsalat, kartoffelsalat med dild, bønner og radiser eller kartoffelsalat med ærter, persille og avocadocreme samt tomatsalat med mozzarella eller tomatsalat med feta og saltet mandler til. Torsdag står den på tunsalat ovenpå et stykke brød, dertil kan I servere denne grønne salat til. Fredag kan I lave en lækker Ceasar salat, hvor I eksempelvis kan lave brødcroutoner af brødet fra om torsdagen, hvis I ikke har lyst til rugbrødscroutoner. Lørdag står den på stegte kammuslinger på en bund af knoldsellerimos samt stegt serranoskinke, ærter og spinat. Dertil kan I servere et godt stykke flute. Søndag tænker jeg, at det kunne være lækkert med en god dansk klassisk ret som boller i karry - dog med et lille ‘sundt’ twist.