Madplan uge 31

Endnu en madplan er kommet på bloggen, som denne gang dækker uge 31. Jeg tænker en del af jer stadig holder ferie, men håber I alligevel kan finde lidt inspiration i denne madplan. De fleste af mine retter er til ca. 3 personer og de er ofte ret nemme at lave. Nogle retter kræver selvfølgelig lidt mere end andre, men som udgangspunkt er de ganske ligetil. Som I muligvis allerede har bemærket, så er de fleste af mine retter ganske sunde. Forstået på den måde, at de er fyldt med en masse grøntsager og forholdsvis kalorielette. Madplan uge 31 Mandag: Oksekødstrimler i østerssauce Tirsdag: Quesadillas med oksekød, grønt og ost Onsdag: Kyllingelår i cremetsauce med soltørret tomater Torsdag: Kødboller i peberfrugtsauce og squashspaghetti Fredag: Frikadellesandwich Lørdag: Coq au vin Søndag: Nachos lavet på søde kartofler med kylling Køber I en stor portion oksekød, som eksempelvis tykstegsbøffer, og skær dem i strimler, kan I mandag lave oksekød i østerssauce. Tirsdag kan I marinere den sidste portion oksekød og komme det mellem 2 tortillas sammen med lidt peberfrugt og revet ost og på den måde lave quesadillas. Onsdag står den på kyllingelår i en lækker cremet sauce med soltørrettomater, spinat og svampe. Køber I en stor portion enten hakket kylling eller svinekød, kan I torsdag lave kødboller i peberfrugtsauce. Bryder I jer ikke om peberfrugt, kan I lave kødboller i enten kokossauce, brunsauce eller tomatsauce. Fredag kan I bruge resten af kødet til at lave frikadeller, som I kan bruge til frikadellesandwich. Forhåbentlig har I lidt ekstra tid til at kræse om maden på lørdag, hvor I kan lave en god gammel fransk klassikere Coq au vin. Søndag kan I lave nachos på søde kartofler, en masse grøntsager og kylling. Enten kan I stege et par kyllingefileter og ellers kan I, hvis I har kylling tilovers fra om lørdagen, pille kødet af benene og bruge det i stedet.