Hjemmelavet skumfiduser uden tilsat sukker - nem og lækker snack

SKUMFIDUSER!! Uden tilsat sukker... Jep det kan man nemlig sagtens, eller sagtens og sagtens, det tog mig en del forsøg, før de blev helt rigtige, men det er nemt når man først har fundet opskriften. Ved hjælp af forskellige produkter fra EASIS er det nemlig muligt at lave sine helt egne skumfiduser uden tilsat sukker, og de smager rigtig godt.

SKUMFIDUSER UDEN TILSAT SUKKER

Skumfiduser smager bare godt, men er en ret underlig snack, da konsistensen jo bare er besynderlig, men den holder altid. Disse skumfiduser er helt plain, da jeg bare har tilføjet lidt vanilje, men I kan smage dem til med præcis den smagsgiver, I foretrækker. I kan bruge alt fra lakridspulver, hindbærpulver, kaffe, pebermynte, kakao eller hvad I ellers har i tankerne. Ønsker man sine skumfiduser i en mere luksusudgave, så kan man altid dyppe dem i chokolade. Egentlig skulle I først have haft opskriften til jul, men jeg har efterhånden fået lavet ret mange juleopskrifter - det er der ikke mangel på - og derfor synes jeg, at I godt kunne få denne opskrift allerede nu. Så er I til skumfiduser, skulle I prøve denne opskrift. OPSKRIFT 10-12 stk. Ingredienser 100g multisød 100g fibersirup 6 husblas 1 tsk. vanilje (sukker, pulver eller pasta) 1 dl vand   Fremgangsmåde
  1. Start med at komme husblas i koldt vand i 15-20 minutter.
  2. Kom fibersirup, multisød, vanilje og vand i en gryde og lad det koge op til det når omkring 120 grader - det tager ca. 5-6 minutter.
  3. Vrid husblas for vand og kom det i dem varme 'sukkerlage' og rør rundt. Lad gryden stå og afkøle i 10 minutter.
  4. Kom sukkerlagen i en skål og pisk det ved høj hastighed til en sej og fast masse. Det tager omkring 10 minutters tid.
  5. Kom lidt florsød på et stykke bagepapir, hæld skumfidusmassen derpå og spred det lidt ud. Lad massen køle lidt af inden i skær den i passende størrelser og opbevar dem i en lufttæt beholder.