Madplan uge 49

Uge 48 lakker mod ende og vi skal snart til at tage hul på en hel ny uge - en noget speciel uge. Ja for det er jo første december på tirsdag, og julen nærmer sig med hastige skridt. Det skal selvfølgelig fejres med både risengrød og flæskesteg. Ellers består madplanen af retter som eksempelvis cæsar salat, pariserbøf, bagt pasta og mange andre lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration. Derudover håber jeg selvfølgelig, I kommer godt ind i december måned og får julehygget. Madplan uge 49 Mandag: Græsk farsbrød Tirsdag: Risengrød Onsdag: Cæsar salat Torsdag: Bagt pasta med kylling Fredag: Pariserbøf Lørdag: Flæskesteg med det hele Søndag: Flæskestegssandwich Mandag står den på græsk farsbrød med ovnbagte rodfrugter og en skøn tzatziki. Tirsdag er det jo første december og det synes jeg skal fejres med risengrød. Hvis jeg var jer, så ville jeg lave en ekstra stor portion, så I kan lave klatkager om onsdagen. Onsdag står den nemlig på cæsar salat, som jo er en nem ret og derfor kunne det være lækkert med klatkager til dessert. Sørger I for at købe en stor portion kyllingefileter om onsdagen, kan I bruge resten om torsdagen til at lave bagt pasta med kylling og grøntsager. Dertil kan I servere en grøn salat til. Fredag står den på pariserbøf. Ønsker I det, kan I selv lave nogle af elementerne som syltet rødløg, pickles og surdejsbrød. I anledning af december synes jeg, I skal lave flæskesteg med kartofler og sovs om lørdagen og bruge resterne af stegen til at lave flæskestegssandwich om søndagen. Her kan I vælge at lave hjemmebagte grove burgerboller.