Kikse/quinoabidder vendt i 'nutella' og chokolade

Er I gået i gang med at julebage og lave konfekt, hvis ikke, så er det da ved at være på tide. Man kan aldrig kommer for tidligt i gang med at lave julelækkerier. Det er en perfekt måde at få gang i julehyggen på og så smager konfekt jo altid godt.

LÆKRE SMÅ STYKKER KONFEKT MED KIKS OG 'NUTELLA'

Disse små konfekt stykker består af puffede quinoa, jeg vil lige fortælle, at man sagtens kan bruge alle andre former for puffede råvarer. Derudover består de af blendet kiks, som ligeledes er et ret frit valg samt lidt god chokolade og en slags smørepålæg. Jeg har brugt den fra EASIS, men I kan sagtens selv lave en (som denne), bruge nutella eller en helt anden slags smørepålæg - selvfølgelig med chokolade. Denne opskrift er faktisk meget åben for alle muligheder - så længe I holder jer til mængderne, så er jeg sikker på at de bliver helt forrygende. Selvom de smager fantastisk, så ser de jo en smule kedelige ud. Derfor kan I eventuelt smelte lidt hvid chokolade og toppe dem med. OPSKRIFT 14-18 stk. Ingredienser 6 stk. kiks med hasselnødder fra EASIS (eller anden kiks som digestive) 100g smørepålæg ala nutella 100g mørk chokolade 30g poppede quinoa   Fremgangsmåde
  1. Kom smørepålæg og hakket chokolade i en skål og smelt det over et vandbad eller i mikroovnen.
  2. Mens chokoladen smelter, kommer I jeres kiks i en blender og blender dem til helt fint mel.
  3. Når chokoladen er smeltet, vender I de blendet kiks og jeres puffede quinoa deri og sørger for at vende det hele rigtig godt sammen.
  4. Med en spiseske placer I små mundrette bidder af massen på et stykke bagepapir. Stil dem på køl til chokoladen er stivnet.
  5. Smelt eventuelt 20g hvid chokolade og pynt chokoladestykkerne med det.