Madplan 2

Vi skal snart til at tage hul på en helt ny uge, og I skal som sædvanlig have den nyeste madplan. Både jul og nytår er overstået og på mandag er det allerede den 11. januar, så vi er godt i gang med 2021. Hverdagene er så småt ved at være tilbage - eller det er de måske ikke, men det skyldes nok mere corona og ikke diverse helligdage. Jeg har lavet en madplan til jer, som består af en masse forskellige og ikke mindst nemme retter, som jeg er sikker på, at I kan servere for hele familien. Madplan uge 2 Mandag: Æggekage med kylling, grønkål og ricotta Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med stegte broccoliris Onsdag: Pitabrød med falafler, dip og blandet grøntsager Torsdag: Spaghetti bolognese med flute Fredag: Pizzatærte med salat Lørdag: Mørbradgryde med mos Søndag: Pasta med mørbrad, asparges, svampe og squash På mandag kan I lave en nem og lækker vinteræggekage med kylling, ricotta, grønkål og rødløg. Køber I mandag en stor portion kyllingefileter, kan I bruge resten om tirsdagen til at lave fyldte kyllingefileter med stegte broccoliris. Onsdag står den på hjemmebagte pitabrød, som I kan fylde med ovnbagte falafler eller ærtefalafler. Derudover kan I tilføje lidt blandet grøntsager, syltet rødløg og en dip som haydari, hummus, tzatziki eller fetadip. En god portion pommes kunne også være lækkert til. Torsdag kan I lave en stor portion bolognese, som I kan servere sammen med pasta, spaghetti eller squashspaghetti og måske et stykke flute. Resterne af kødsaucen kan I bruge om fredagen til at lave pizzatærte. Til tærten kan I servere en grønsalat, tomatsalat eller græsksalat. Lørdag kan I lave en lækker vinterret bestående af mørbradgryde, som I kan fylde med lidt blandet grøntsager og servere med en mos. Køber I en ekstra svinemørbrad om lørdagen, kan I søndag lave en nem og lækker pastaret med mørbrad, asparges, svampe og squash.