Kyllingelasagne med spinat

Jeg er blevet ret vild med lasagne de sidste par år. Det er ellers ikke en ret, som jeg er vokset op med, men jeg har genfundet retten, efter jeg er blevet voksen og den er gået hen og er blevet en favorit. Som regel laver jeg den klassiske lasagne med hakket oksekød (indimellem bruger jeg hakket kyllingekød), men forleden fik jeg lyst til at prøve at lave lasagne med kyllingefileter.

LASAGNE MED KYLLING OG SPINAT

Lasagne er en favorit hos mange og nok lidt en klassiker i de fleste danske hjem, ja det gælder nok også i mange andre hjem verden over. Men det smager også forrygende og samtidig tager det jo heller ikke oceaner af tid at lave lasagne. Derudover kan man lave en stor portion og fryse den ene del ned, så har man til en anden god gang, hvor det bare skal være nemt og hurtigt. Her får I opskriften på en lækker lasagne med kylling i en tomatsauce med spinat og mornaysauce. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 400g kyllingefileter 100g spinat 2 fed hvidløg 1 løg 1/2 squash 1 rød peberfrugt 2 dåser hakket tomater 2 spsk. tomatpure 1 spsk. paprika 1 tsk. honning Lidt tørret oregano og basilikum   Øvrigt 6 fuldkorns- eller almindelig lasagneplader 400 ml mornaysauce light   Fremgangsmåde
  1. Skær løg og hvidløg i tern og steg dem med lidt olie i 3-4 minutter. Skær imens kyllingerne i mindre stykker og kom dem på panden. Strø med salt og peber.
  2. Riv squash, skær peberfrugt i mindre stykker, kom det på panden og lad det stege med nogle minutter. Tilføj tomatpure, hakket tomater, honning og krydderier og lad retten simre 5 minutter.
  3. Tilføj 3 dl mornaysauce sammen med den friske spinat, rør rundt og smag til.
  4. Saml lasagnen ved at komme et lag 'kylling/tomatsauce' i bunden og top med lasagneplader. Fortsæt med yderligere 2 lag og slut af med den sidste del mornaysauce. I kan eventuelt også toppe lasagnen med lidt frisk revet ost eller stykker af en mozzarella bøf.
  5. Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 minutter og nyd.