I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang består af en masse skønne nemme hverdagsretter som eksempelvis blomkålstoast, men hvor der også ligger ideer til anden slags 'brød', hvis I nu ikke lige bryder jer om blomkålstoast. Derudover står den en af dagene på cordon bleu med pommes, mexikansk salat og mange andre lækre retter, som I godt kan glæde jer til,
MADPLAN UGE 13
Mandag: Mexikansk salat med bønner, majs og avocado
Tirsdag: Millionbøf med mos
Onsdag: Blomkålstoast
Torsdag: Blomkålsrisotto med kylling, squash og svampe
Fredag: Cordon bleu
Lørdag: Græsk mad - spyd, tzatziki, pommes og salat
Søndag: Pitabrød med tun- eller laksesalat
Køber I en stor portion hakket oksekød, kan I bruge den ene del om mandagen til at lave
mexikansk salat med spicy oksekød, blandet grøntsager, bønner og creme fraiche. Den anden halvdel kan I om tirsdagen bruge på at lave en gammel dansk klassikere nemlig
millionbøf med mos.
Onsdag står den på
blomkålstoast. Synes I ikke lige om blomkålstoast, så kan I i stedet bruge almindeligt brød som
flute,
grydebrød eller
sandwichbrød.
Torsdag kan I købe en ekstra portion kyllingefileter, som I kan bruge på at lave
blomkålsrisotto med squash og svampe. Dem resterende kylling kan I bruge fredag på at lave
cordon bleu med pommees og ærtemos.
Lørdag står den på græsk mad og jeg tænker, at I kan lave nogle spyd med enten kalv, kylling eller krydrede fars. Dertil kan I servere
græsk salat,
tzatziki,
hummus,
syltet rødløg og
pommes. Søndag kan I lave jeres egne
pitabrød og fylde dem med
tunsalat eller
laksesalat samt lidt grøntsagsrester fra om lørdagen.