Madplan uge 14

Vi er godt i gang med påsken - eller er vi? Jeg er egentlig i tvivl om hvorvidt skærtorsdag og langfredag reelt set er en del af selve påsken... men altså, kalder vi ikke bare dagene fra skærtorsdag til 2. påskedag for påsken - nu gør vi i hvert fald. Så jeg håber, at I alle nyder påsken. I dag er det påskelørdag, og som sædvanlig skal I have en madplan for den kommende uge. Mandag er som sagt 2. påskedag, og dermed en helligdag, så måske I skal til påskefrokost eller anden påskehygge og dermed muligvis ikke gider lave aftensmad, men så kommer der alligevel en lille aftensmads ide. Madplanen består blandt andet af pariserbøf, coq au vin, frikadeller, fisk og mange andre skønne retter.

Madplan uge 14

Mandag: Krebinetter med stuvet grønærter Tirsdag: Marinered kyllingeoverlår med stegte nudler Onsdag: Mørksej med kartoffelmos Torsdag: Pariserbøf Fredag: Cremet pastaret Lørdag: Coq au vin Søndag: Frikadelle sandwich Skal I ikke til påskefrokost på mandag, kan I i stedet lave en god dansk klassikere som krebinetter med stuvet grønærter. Tirsdag står den på marineret kyllingeoverlår med stegete nudler og en masse grøntsager. Onsdag står den på fisk og I kan enten købe et stykke mørksej, eller en hvilken som helst anden hvid fisk, som skal svøbes i serranoskinke og spises med mos og ærter - utrolig lækkert. Køber I torsdag en god portion hakket oksekød, kan I lave pariserbøf om torsdagen og bruge den resterende portion kød til at lave en nem og lækker cremet one pot pastaret. Lørdag står den på coq au vin. Søndag kan I servere frikadellesandwich med hjemmebagte burgerboller og frikadeller eller rugbrøds frikadellesandwich.